Peuteractiviteiten

Beste ouders/verzorgers,

Helaas moeten wij u mededelen dat wij op 2 september te horen krijgen of de projecten die wij willen starten op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend mogelijk zijn binnen de kaders van de wetgeving. U bent de komende weken van harte welkom om op deze ochtenden samen met uw peuter te komen spelen. Excuses voor het ongemak. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mariska Rijskamp.

Telefoon: 070-354.85.89

 

 

 

 Zomer-activiteiten 2016 Kommunika

 

 

 

 

 

Activiteiten 2016 Kommunika

 

 De aktiviteiten gaan weer beginnen:

Druk hieronder op de volwassenen link.

Klik hier Volwassenen

 Welkom op de website van Buurtcentrum Kommunika!!        

    Zoek snel via de knoppen bovenaan de Pagina! 

  Kijk rond op de pagina van je keuze!

Lees het laatste nieuws!

Bekijk ook ons foto-album!

Veel plezier en tot ziens!!

Kommunika is een klein en onafhankelijk buurtcentrum en is al ruim 40 jaar een begrip in Scheveningen-dorp. Wij vinden het belangrijk dat bezoekers zich thuis voelen in Kommunika. De nadruk ligt dan ook op een gezellige sfeer waarin jong en oud elkaar kunnen ontmoeten, deelnemen aan activiteiten en/of iets kunnen leren.

Met een klein team bieden wij een gevarieerd programma, waarbij de nadruk ligt op
de jeugd van 2 t/m 20 jaar.
Daarnaast worden er ook activiteiten voor volwassenen en ouderen aangeboden die voornamelijk door vrijwilligers en externe vakkrachten worden uitgevoerd.

Ons aanbod bestaat o.a. uit:

Voor verdere informatie kunt u via de knoppen bovenaan naar de gewenste pagina doorklikken.

Vrijwilligers:
De inzet van vrijwilligers is essentieel voor het mogelijk maken van het brede activiteitenaanbod van Kommunika. Onze vrijwilligers ondersteunen het team bij activiteiten van alle werksoorten. Bij zowel kinder, jongeren, volwassenen en ouderenwerk.
Lijkt het u leuk om vrijwilligerswerk bij Kommunika te doen, dan kunt u op de vacaturepagina kijken of er een vacature beschikbaar is. U kunt ook op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur contact met ons opnemen.

 

Adres:
Buurtcentrum Kommunika,
Jurriaan Kokstraat 177,
2586 SH,
Den Haag
Telefoon: 070-354.85.89

Email kunt u versturen via de contactpagina  

 


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK